Найкращі студенти змагатимуться з використання платформи 1С та ІТ-інфраструктур у Хмарі SuperNovo


Найкращі студенти змагатимуться з використання платформи 1С та ІТ-інфраструктур у Хмарі SuperNovo 05.04.2017

Найкращі студенти змагатимуться з використання платформи 1С та ІТ-інфраструктур у Хмарі SuperNovo

Хмара SuperNovo, створена лідером хмарного ринку України De Novo, стає першим хмарним партнером серії змагань з використання платформи 1С, що проходять у рамках Міжнародної ІТ-Олімпіади IT-Universe. Також у межах Олімпіади відбудеться конкурс з адміністрування Хмари SuperNovo. До цього конкурсу, що стартує 5 квітня, долучаться найкращі студенти ІТ-спеціальностей українських ВНЗ.

Місією Міжнародної ІТ-Олімпіади, яку було започатковано 2013 року, є підтримка талановитої молоді, підвищення якості підготовки молодих ІТ-фахівців, а також залучення бізнесу та ІТ-спільноти до вирішення цих завдань. Цього року, завдяки підтримці SuperNovo змагання IT-Universe вперше проходитимуть на базі хмарних ресурсів. Досі потреби в обчислювальних ресурсах забезпечувалися фізичним обладнанням.

«У межах IT-Universe ми пропагуємо ефективне використання можливостей сучасних технологій, – пояснює Володимир Бузмаков, Голова МОК Міжнародної студентської ІТ-Олімпіади «IT-Universe» та Голова Активу ВГО «Співтовариство ІТ-директорів України». – Популяризація хмарних рішень належить до стратегічних векторів нашої діяльності. Адже кар’єрне зростання молодих ІТ-спеціалістів потребує розвинутих навичок роботи у хмарних середовищах. За підтримки Хмари SuperNovo ми нарешті можемо наблизити хмарні інновації до українського студентства». 

У змаганнях з використання платформи 1С учасники впроваджуватимуть та застосовуватимуть програмні продукти задля вирішення завдань з автоматизації бізнес-процесів підприємств.

Конкурс з адміністрування SuperNovo вимагатиме від студентів розгортати ІТ-інфраструктури зі своїми мережами, серверами та користувачами. Оцінка учасників здійснюватиметься за кількістю набраних балів.

 «Окрім роботи з 1С, учасники також вправлятимуться у розгортанні ІТ-ландшафту в хмарі, – розповідає про умови конкурсу Дмитро Бахмацький, CBDO SuperNovo. – Це допоможе їм не лише поглибити свої знання з організації типової інфраструктури підприємства, але й повною мірою усвідомити можливості хмарних інфраструктур, а також набути практичний досвід роботи з Хмарою SuperNovo».


Повернення до списку